Microsoft анонсувала нові моделі бездротових навушників (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft анонсувала нові моделі бездротових навушників (фото)

Фондовий ринок
482
Разом з планшетом Surface Go 2 і ноутбуком Surface Book 3 компанія Microsoft також анонсувала і нові моделі бездротових навушників: накладні Surface Headphones 2 і вкладиші Surface Earbuds (повторно).
“Накладна модель Surface Headphones 2, як і попередня версія, оснащена 40-міліметровими динаміками і підтримує функцію активного шумозаглушення з можливістю регулювання рівня ефекту за допомогою коліщатка на одному з навушників. Для керування відтворенням служить сенсорна панель”, – йдеться в повідомленні.
З нововведень можна назвати впровадження підтримки стандарту бездротового зв’язку Bluetooth 5.0 і кодека Qualcomm aptX. Також трохи доопрацьовано дизайн, що тепер дозволяє амбушюрам обертатися на 180 градусів. Нарешті, тривалість автономної роботи збільшено з 15 годин до 20 годин (якщо ввімкнено шумозаглушення), а швидка зарядка протягом усього 5 хвилин дозволяє заповнити заряд на рівні, достатньому для прослуховування музики впродовж “майже години”.
Сама функція шумозаглушення була доопрацьована і тепер краще обробляє людський голос. “Окремо відзначається інтеграція з пакетом Office, що дозволяє диктувати тексти при роботі з програмами Word, Outlook і PowerPoint, а Outlook для iOS тепер може читати вхідні електронні листи вголос”, – підкреслює видання.
Бездротові навушники Microsoft Surface Headphones 2 надійдуть у продаж з 12 травня за ціною $249, що менше вартості моделі першого покоління. Surface Earbuds – це більш компактне рішення внутріканального типу з великою сенсорною панеллю, призначеною для управління відтворенням музики.
Microsoft анонсувала нові моделі бездротових навушників (фото)
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас