Відомий китайський бренд розширить присутність на європейському ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відомий китайський бренд розширить присутність на європейському ринку

Технології&Авто
715
Компанія BYD, відома досягненнями в електромобільності, повідомила про розширення експорту в Європу. До цього вони поставляли в «Старий світ» тільки електробуси.
Першим ринком, де почнуться продажі китайських електрокарів, стане Норвегія, куди планується поставляти кросовери BYD Tang EV600. Саме там найбільш розвинена електромобільні культура, впроваджені високі податкові пільги і активно розвивається інфраструктура. Попит на гібрид, що підзаряжаються, і на електромобілі становить дві третини від загального попиту на автомобілі. Лідером ринку є Tesla Model 3, а BYD спробує відкусити свій шматок продажів.
Варто зауважити, що кросовер BYD Tang EV600 з’явився на ринку Китаю торік. Він пропонується з одним або двома електромоторами з потужністю 245 к.с. і 490 к.с. відповідно. Ємність батареї становить 83,8 кВт/год, а запасу електрики вистачає на 500-520 км (по циклу NEDC), що за новими підрахунками складе відсотків на двадцять менше. У Піднебесній вартість кросовера складе 40-50 тисяч доларів, але європейський прайс поки не відомий. У перспективі він буде продаватися і в інших європейських країнах.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас