Microsoft взялася прискорити цифрову трансформацію Польщі - виділить $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft взялася прискорити цифрову трансформацію Польщі - виділить $1 млрд

Фондовий ринок
693
Microsoft повідомила про намір інвестувати мільярд доларів у “прискорення інноваційного розвитку та цифрової трансформації” Польщі.
Відповідний інвестиційний план називається Polish Digital Valley і розрахований на наступні сім років — з 2020-го по 2027-й рік. Його основа – будівництво в Польщі нового локального центру обробки даних, який стане частиною глобальної Хмари Microsoft.
Центр обробки даних і супутні ініціативи забезпечать стартапам, підприємцям, підприємствам і польському уряду доступ до передових хмарних сервісів і офісних інструментів корпоративного рівня (Microsoft Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, Power Platform та інші). Microsoft вже підписала угоду про стратегічне партнерство з місцевим постачальником хмарних обчислень Chmura Krajowa з метою досягнення всіх поставлених цілей.
Microsoft розраховує залучити до свого масштабного плану з діджиталізації Польщі приблизно 150 000 осіб, включаючи IT-фахівців, викладачів і студентів, щоб за допомогою сучасних цифрових технологій допомогти організаціям змінитися в кращий бік. Програма розвитку включає проведення курсів навчання, освітніх семінарів та хакатонів з метою розвитку відповідних навичок. Серед предметних областей – Інтернет речей, машинне навчання та штучний інтелект.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас