Саакашвілі підтвердив своє призначення до Національної ради реформ - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі підтвердив своє призначення до Національної ради реформ - ЗМІ

Казна та Політика
878
Колишній президент Грузії і ексголова Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі підтвердив, що він буде призначений до Національної ради реформ.
Про це з посиланням на його коментар повідомляє DW.
“Головою виконавчого комітету, а не секретарем”, — уточнив Саакашвілі в коментарі у відповідь на прохання підтвердити, що його повинні призначити секретарем Національної ради реформ.
Раніше інформацію про плани призначити його секретарем Ради повідомили українські ЗМІ.
При цьому Саакашвілі не зміг назвати точну дату свого призначення на посаду — згідно з повідомленнями ЗМІ, це може статися вже в середу.
Національна рада реформ була створена в 2014 році за указом тодішнього президента України Петра Порошенка. Вона є “спеціальним консультативно-дорадчим органом при Президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації”, зазначено на сайті Президента України. Персональний склад Ради затверджується Президентом України.
Нагадаємо, Михаїл Саакашвілі 22 квітня заявив, що отримав від Володимира Зеленського пропозицію стати віцепрем’єром з питань реформ.
Відразу після цього в Грузії заявили, що відкличуть свого посла в Україні, якщо Саакашвілі отримає посаду в уряді.
30 квітня голова фракції “Слуга народу” у Верховній Раді України Давид Арахамія повідомив, що в Україні для Саакашвілі знайшли іншу посаду, проте не зміг повідомити подробиці.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас