Представлено смартфон Huawei Y8s з сервісами Google (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено смартфон Huawei Y8s з сервісами Google (фото)

Технології&Авто
414
Минулого місяця з’явилася перша інформація про смартфон Huawei Y8s, який сьогодні став офіційним, позаяк сторінка продукту з’явилася на офіційному сайті Huawei в Йорданії.
Huawei Y8s оснащений 6,5-дюймовим РК-екраном роздільною здатністю Full HD+. Він отримав невеликий чубчик у верхній частині екрана, де розташовуються виріз розмовного динаміка, а також дві фронтальні камери роздільною здатністю 8 і 2 Мп. Діафрагма об’єктивів становить F/2,0 і F/2,4 відповідно. Другий датчик служить для визначення глибини сцени і розмиття фону.
У основній камері також два датчики зображення, включаючи основний роздільною здатністю 48 Мп з об’єктивів F/1,8. Роздільна здатність другого датчика також становить 2 Мп. У камері є спеціальний режим нічної зйомки.
Представлено смартфон Huawei Y8s з сервісами Google (фото)
Huawei Y8s побудований на базі однокристальної системи Kirin 710, смартфон отримав 4 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ незалежної пам’яті. Обидві моделі підтримують встановлення карт пам’яті MicroSD.
Представлено смартфон Huawei Y8s з сервісами Google (фото)
Акумулятор телефону характеризується ємністю 4000 мА•год, смартфон заряджається через порт MicroUSB. Смартфон працює під управлінням Android 9 Pie з оболонкою EMUI 9.1. Дана модель буде поставлятися з сервісами Gooogle і підтримкою Google Play.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас