У МОН розповіли, хто зможе змінити місце проходження ЗНО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МОН розповіли, хто зможе змінити місце проходження ЗНО

Казна та Політика
449
Абітурієнти зможуть змінити місце, яке вказували при реєстрації, з 6 по 18 травня, заявили в Міносвіти.
Деяким учасникам ЗНО-2020 дозволили змінити місце його проходження. Про це повідомила пресслужба Міносвіти в понеділок, 4 травня.
“З 6 до 18 травня можна буде змінити вказане при реєстрації для участі у ЗНО місце його проходження. Таку можливість надає Міністерство освіти і науки учасникам, місце проживання та навчальний заклад яких знаходяться в різних областях, або на відстані понад 150 кілометрів один від одного”, – сказано в повідомленні.
Нове місце може бути в населеному пункті, максимально наближеному до місця проживання або перебування учасників.
Змінити місце проходження ЗНО учасники можуть, звернувшись до керівника свого навчального закладу та вказавши місце та час проходження сесії ЗНО. У свою чергу керівники навчальних закладів повинні внести зміни до реєстраційних даних.
Нагадаємо, що раніше Міносвіти закликало готуватися завершити навчальний рік Дистанційно. Перспективи повернення в школи поки що не проглядаються у зв’язку з продовженням карантину, заявила голова відомства.
Також повідомлялося, що в МОН розповіли про особливості ЗНО-2020 в умовах пандемії. Тестування можуть перенести на серпень-вересень, а проводити його будуть в засобах індивідуального захисту.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас