🏙️ Іпотека на житло в Україні: Finance.ua запустив спеціальний каталог — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

🏙️ Іпотека на житло в Україні: Finance.ua запустив спеціальний каталог

Кредит&Депозит
12594
За статистикою, на одного українця припадає лише 24 кв. м житла, а 70% житлового фонду – застаріле. Далеко не кожен українець має можливість купити собі новеньку квартиру. Але важко знайти того, хто не мріє стати власником нерухомості.
Щоб не чекати роками і не збирати так довго потрібну суму, можна скористатися іпотекою. Якщо ви зібралися зупинитися саме на цьому рішенні, Finance.ua вже запустив безкоштовний каталог з іпотеками.
Навіщо вам цей каталог? У нього ми зібрали більшість пропозицій як з первинного, так і з вторинного ринку. У каталозі також будуть доступні позиції майна банків і рефінансування. Це просто, доступно, зручно і безкоштовно.
Також корисну інформацію в каталозі знайдуть і ті, хто тільки замислився про іпотеку. У каталозі можна знайти інформацію за типами іпотеки, умовами, ознайомитися зі списком необхідних документів для оформлення. Підкажемо навіть, як розрахувати річну ставку і якими бувають додаткові платежі.
Як часто оновлюється каталог? Зараз, під час карантину, будемо оновлювати дані один раз на місяць. Після карантину – оновлювати каталог маємо намір раз на 2 тижні.
Каталог вже працює. Заходьте за посиланням нижче і користуйтеся:

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог. 🏡

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас