Нова бета-версія iOS 13 полегшує розблокування iPhone при носінні маски — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова бета-версія iOS 13 полегшує розблокування iPhone при носінні маски

Технології&Авто
709
Остання бета-версія iOS 13 включає поліпшення, орієнтоване на тих користувачів, які в умовах пандемії коронавірусної інфекції змушені тривалий час носити маску на обличчі.
Зазначається, що мобільна операційна система отримала доопрацьований екран блокування. Тепер, замість постійних спроб розпізнати обличчя за допомогою Face ID (цей процес не відбувається при носінні маски або респіратора), iOS тепер пропонуватиме можливість ручного введення пароля після жесту прогортування вгору від нижньої частини екрана.
Це нововведення буде корисним для власників iPhone без фізичної кнопки Home, які часто перебувають на вулиці або по роботі змушені повсякчас носити маску або респіратор. Зараз їм доводиться робити кілька спроб розблокувати смартфон, бо операційна система наполягає саме на біометричній ідентифікації. І лише через 10-15 секунд і кількох спроб виклику інтерфейсу для введення коду їм вдається розблокувати пристрій.
Крім поліпшень у плані біометричної ідентифікації, Apple внесла і деякі інші зміни в роботу iOS 13. Зокрема, покращено роботу відеодзвінків FaceTime, що стосується роботи зі звуком при групових дзвінках.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас