Велика мережа ломбардів запустила кредит з доставкою додому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Велика мережа ломбардів запустила кредит з доставкою додому

Особисті фінанси
948
У національній мережі ломбардів «Скарбниця» українцям запропонували новий варіант ломбардного кредиту – з доставкою додому, про це говориться на сайті компанії. Це простий, зручний варіант отримання кредиту під час карантину. Тепер немає потреби йти до ломбардного відділення, щоб оформити позику і принести на оцінку свій предмет застави. Достатньо оформити заявку на сайті компанії і можна вважати, що гроші вже у вас на карті.
Велика мережа ломбардів запустила кредит з доставкою додому
Як це працює?
Крок 1. Оформлення заявки
Як було вже сказано, на сайті мережі ломбардів «Скарбниця» ви залишаєте заявку, виконуючи кілька простих дій: вводите персональні дані, додаєте фото паспорта та коду, вносите інформацію про свій предмет застави.
Крок 2. Відправка застави службою доставки
Відразу після оформлення заявки з вами зв’язується співробітник ломбарду за допомогою мобільного або відеозв’язку для уточнення деталей доставки й упаковки. Після чого, вам необхідно надіслати свою заставу так само, як будь-яку іншу посилку, на адресу ломбардного відділення.
Крок 3. Отримання грошей
Щойно ваша цінність прибуде за адресою, з вами зв’яжеться кредитний експерт для здійснення фактичної оцінки застави і озвучить умови кредиту більш докладно (сума на руки, терміни договору, поточні знижки й бонуси).
Далі завершальний етап.
Після оформлення електронного договору ви отримуєте гроші на банківську карту.
Велика мережа ломбардів запустила кредит з доставкою додому
Що потрібно для отримання такого кредиту?
Кредит з доставкою не відрізняється від звичайного кредиту в ломбарді нічим, окрім того, що замість вас клопоти по доставці вашого предмету застави бере на себе кур’єрська служба. А це означає, що вам потрібен лише паспорт, ідентифікаційний код і, власне, сама застава, під яку ви хочете отримати ломбардну позику. Ніяких кредитних історій, довідок з роботи і поручителів.
На що варто звернути увагу?
Звичайно ж, на акції та знижки, що діють в ломбарді на момент оформлення кредиту. Також, мало хто знає, що кредит можна взяти частково. Наприклад, ви скористалися послугою «Кредитний кур’єр» і відправили в якості застави планшет. Вартість його оцінки склала 3000 гривень, але вам на даний момент не потрібна вся сума кредиту. Можна взяти лиш частину грошей, а залишок добрати вже в зручний час на карту віддалено через особистий кабінет.
Як управляти своїм кредитом?
Заставу доставили в ломбардне відділення, кредит вам видали, але як погашати відсотки, якщо в країні карантин, ви на самоізоляції і прийти в ломбард немає можливості?
Дуже просто: на офіційному сайті ломбарду «Скарбниця» пройшовши просту процедуру реєстрації, ви отримуєте доступ до всіх своїх договорів. Ви можете ознайомитись з фотографіями своїх застав, погашати кредит, добрати необхідну суму або обміняти свої бонуси на реальні гроші з виведенням на банківську карту. Особистий кабінет – це ломбард у вашому смартфоні, який відкриває широкі можливості для клієнтів ломбарду та дозволяє всі питання закривати дистанційно, в будь-який час і в будь-якому місці. Найважливіше, що при використанні Особистого кабінету всі клієнти отримують знижку 10% на суму нарахованих відсотків по кредиту.
Як бачите, рішення, яких вимагають наші реалії, не змушують себе довго чекати. Вихід завжди є, навіть якщо ви дотримуєтесь умов карантину і не виходите з дому, отримати гроші в ломбарді можна скориставшись послугою «Кредитний кур’єр». Це швидко, безпечно, а головне цілком реально. Вже сотні українців отримали кредит від «Кредитного кур’єра», спробуйте і ви.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас