Geely показала великий кросовер HaoYue (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Geely показала великий кросовер HaoYue (фото)

Технології&Авто
1525
Китайські дилери Geely вже приймають попередні замовлення на модель HaoYue, що стала найбільшою в SUV-лінійці автовиробника.
Розміри новинки можна порівняти з конкурентом з Японії – Toyota Highlander. HaoYue має в довжину 4835 мм, 1900 мм – в ширину і 1780 мм – у висоту. Відстань між колісними осями становить 2815 мм.
Новий крос отримає п’яти , шести і семимісне виконання. У автомобіля оригінальна передня панель з тачскріном значних розмірів, повністю цифрова приладова панель, а також електронний селектор режиму коробки передач.
Geely показала великий кросовер HaoYue (фото)
Крім усього іншого, Geely HaoYue володіє світлодіодною оптикою, камерою кругового огляду, адаптивним круїз-контролем, паркувальними датчиками. Салон оброблений шкірою, присутній панорамний дах.
Geely показала великий кросовер HaoYue (фото)
Моторна гамма нового кросовера представлена парою турбованих силових агрегатів. Мова йде про 177 і 184-сильні мотори, обсяги яких складають 1,5 і 1,8 літра відповідно. До речі, перший з двигунів створювався за участю компанії Volvo. Покупцям також запропонують передньопривідну і повнопривідну версію моделі.
Geely показала великий кросовер HaoYue (фото)
Про вартість нового SUV автовиробник поки що не повідомляє.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас