В ООН прогнозують скорочення 195 мільйонів робочих місць через пандемію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ООН прогнозують скорочення 195 мільйонів робочих місць через пандемію

Світ
306
В ООН оцінили потенційні соціально-економічні наслідки пандемії коронавірусу. Світовий банк попередив, що цьогорічна ситуація може призвести до крайнього зубожіння від 40 до 60 млн осіб, причому Африка на південь від Сахари постраждає найбільше, за нею йде Південна Азія, а Міжнародна організація праці очікує, що еквівалент втрачених робочих місць складе 195 млн.
Світова продовольча програма прогнозує, що 135 млн осіб відчувають голод, ще 130 млн людей перебувають на межі голоду.
В ООН забезпечують стратегію термінових соціально-економічних заходів реагування, засновану на п’яти найважливіших елементах: захист служб і систем охорони здоров’я; соціальний захист і основні послуги; захист робочих місць і малих і середніх підприємств, а також найбільш вразливих виробничих суб’єктів; макроекономічні заходи та багатостороннє співробітництво; соціальна згуртованість і стійкість співтовариства. ООН зібрала $697 млн ​​з $2 млрд, які потрібні для надання гуманітарної допомоги країнам через пандемію коронавірусу, повідомив офіційний представник генсека ООН Стефан Дюжаррік.
План зі збору коштів анонсував 25 березня генсек ООН Антоніу Гутерріш. Він сказав, що гроші підуть бідним країнам світу, які постраждали через поширення вірусу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас