У Болгарії розпочинає роботу делегація міжвідомчої робочої групи з питань запровадження ПДВ-рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Болгарії розпочинає роботу делегація міжвідомчої робочої групи з питань запровадження ПДВ-рахунків

Фондовий ринок
172
Сьогодні до Болгарії (м.Софія) відбула делегація міжвідомчої робочої групи з питань запровадження ПДВ-рахунків. До її складу входять спеціалісти Міністерства фінансів України, Державного казначейства України, Державної податкової адміністрації України та Адміністрації Президента України.
Очолює делегацію директор Департаменту податкової та митної політики Міністерства фінансів України Петро Андрєєв.
Мета візиту – докладно ознайомитись зі специфікою функціонування системи ПДВ-рахунків, яка діє у Болгарії більше року, для розробки ефективного механізму адаптації системи в Україні.
Візит триватиме до 19 березня 2004 року.
11 березня 2004 року, згідно з Указом Президента України та на виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів України Миколи Азарова, Мінфін разом із Мінекономіки, ДПАУ, Держказначейством, Держмитслужбою, Мінюстом, за участі Національного банку України опрацювала остаточний варіант постанови Кабінету Міністрів України, якою планується затвердити Порядок запровадження системи окремих поточних рахунків для розрахунків з ПДВ. Нині документ знаходиться на візуванні у профільних міністерствах і відомствах, після чого буде поданий на затвердження уряду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас