Zoom випустив оновлення, де виправляють проблему з безпекою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Zoom випустив оновлення, де виправляють проблему з безпекою

Фондовий ринок
815
Сьогодні виходить нове оновлення Zoom 5.0, призначене для вирішення деяких з численних скарг, з якими Zoom зіткнувся в останні тижні. У цьому новому оновленні з’явився значок безпеки, який об’єднує ряд функцій безпеки Zoom.
Ви можете використовувати його для швидкого блокування зборів, видалення учасників і обмеження загального доступу до екрана і чатів у зборах.
Zoom також тепер включає паролі за замовчуванням для більшості клієнтів, і ІТ-адміністратори можуть визначити складність пароля для бізнес-користувачів Zoom. Функція очікування в Zoom тепер також включена за замовчуванням для базових облікових записів Pro і освітніх облікових записів з однією ліцензією. Ця функція дозволяє організатору утримувати учасників у віртуальній кімнаті до того, як їм дозволять брати участь у нараді.
Багато з цих змін є чіткими відповідями на феномен «Zoombombing», де жартівники крутили порно або інші відео. Попередні налаштування Zoom за замовчуванням не спонукали встановлювати пароль для зборів, і дозволяли всім учасникам ділитися своїм екраном.
Zoom також покращує деякі функції шифрування і оновлює стандарт шифрування AES 256-bit GCM.
Це все ще не наскрізне шифрування, яке, як стверджувалося Zoom, вже реалізувало. Бізнес-клієнти також можуть контролювати, які регіони центрів обробки даних будуть обробляти трафік зборів для своїх зібрань Zoom, після того як виникли побоювання, що деякі дані проходили через сервери в Китаї.
Zoom швидко реагує на проблеми, які виникли, так само як і мільйони нових користувачів, що використовують його сервіс під час нової пандемії коронавірусу. У грудні Zoom повідомляв про максимум 10 мільйонів щоденних користувачів, але в березні їх число злетіло до 200 мільйонів щоденних учасників.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас