Попри коронавірус: Volvo відновить роботу двох заводів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попри коронавірус: Volvo відновить роботу двох заводів

Фондовий ринок
334
Автомобілебудівна компанія Volvo Cars з 20 квітня відновить виробництво на заводі в Торсланде (Швеція) і в Генті (Бельгія), а також роботу офісів у Швеції, після припинення виробництва через пандемії коронавіруса.
Як повідомила пресслужба компанії, протягом останніх тижнів завод та офісні приміщення підготували для безпечного повернення співробітників.
“Перед поверненням персоналу 20 квітня, у всіх приміщеннях виробничих потужностей і офісів ретельно прибрали і обробили їх засобами дезінфекції. На головних входах в будівлі співробітникам будуть пропонувати перевірку рівня температури і вимірювання рівня кисню в крові”, – йдеться в повідомленні.
Також з 20 квітня відновлює роботу завод Volvo Cars у Генті (Бельгія) за умови скорочення виробництва, а з 11 травня компанія планує відкрити свій завод в Південній Кароліні в США.
Зазначається, що у шведських офісних будівлях відбулося перепланування залів для нарад, офісних приміщень і ресторанів.
“Це зроблено для забезпечення соціального дистанціювання, наприклад, шляхом іншого розміщення столів і обмеження кількості людей, яким дозволено одночасно перебувати у залах нарад або ресторанах”, – йдеться в повідомленні.
Також у прес-службі зазначили, що завдяки постійному діалогу з партнерами і постачальниками, компанія планує забезпечити подальше виробництво і скоротити затримки в ланцюгу поставок. При цьому інші шведські потужності Volvo Cars – завод двигунів в Шьовді та майданчик з виготовлення комплектуючих деталей в Улуфстрьомі – продовжать щотижневе планування виробництва і будуть адаптуватися відповідно до потреб інших заводів.
Також наголошується, що Volvo Cars продовжить користуватися програмою підтримки, наданої урядом Швеції з початку року.
“Вона гарантує значне скорочення робочого часу для більшості співробітників. Разом з тим, до моменту стабілізації ринків – підтримка уряду дозволяє Volvo Cars захистити свій бізнес”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас