Mercedes представив нестандартний компактний позашляховик GLB (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes представив нестандартний компактний позашляховик GLB (фото)

Технології&Авто
2069
Модельна лінійка компанії Mercedes-Benz в Україні поповнилася ще одним позашляховиком. Крім фірмових особливостей автомобіль довжиною в 4,5 метра має здатність вмістити в себе сімох людей.
Новинка розташовується в модельному ряду між GLA і GLC і володіє тими ж характерними для всіх представників «зоряного» сімейства якостями. В основу покладена платформа MFA2, але особливості конструкції кузова, короткі звіси і майже вертикальні стійки дозволили збільшити простір в салоні. Тим більше, що GLB ще й на 14 мм вищий від старшого побратима, а колісна база відрізняється всього на 44 мм.
При стандартних габаритах B-класу колісна база може досягати 2,7 метрів, але так званий компактний Mercedes-Benz GLB має 4 634 мм довжини, 1 834 мм ширини і 1658 мм висоти, а колісна база доросла до 2 829 мм.
Mercedes представив нестандартний компактний позашляховик GLB (фото)
Новий паркетник, на думку компанії, призначений для молодіжної аудиторії, міського життя і розважальних поїздок компаніями або родиною. І його фішкою стала можливість встановлення додаткових двох крісел в багажній зоні в якості опції. Без них багажник пропонує від 560 до 1755 літрів. Задній ряд в 5-місній версії складається з трьох частин, які можна складати окремо один від одного, регулювати нахил, а в 7-місній версії диван можна ще і зрушувати вперед/назад в діапазоні до 14 см.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас