У законопроекті про банки, необхідному для отримання кредиту МВФ, відхилено майже 5 тисяч поправок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У законопроекті про банки, необхідному для отримання кредиту МВФ, відхилено майже 5 тисяч поправок

Казна та Політика
448
Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявляє, що в законопроекті про банківське регулювання відхилено 4770 поправок.
Про це він сказав під час брифінгу.
“На сьогодні вже в таблиці є, і це вже остаточна кількість, 16 тисяч 572 поправки, з яких відхилено на сьогодні 4 тисячі 770 поправок. Можливо, при редагуванні таблиці ці цифри ще зміняться… Різниця буде невелика”, – повідомив Гетманцев.
За його словами, більшість поправок враховано – редакційно або повністю.
“Засідання комітету призначене на вівторок (21 квітня. – Ред.) на 10-ту годину ранку. Комітет розгляне процедуру розгляду цього законопроекту, яка, за пропозицією підкомітету з питань банківської діяльності, буде спрощеною. Тобто, ми будемо рухатися не від поправки до поправки, а від пункту закону до пункту закону. Таких пунктів більше 60 загалом”, – сказав Гетманцев.
“Ми обґрунтовано вважаємо, що, напевно, розглянемо цей законопроект у комітеті до кінця наступного тижня і зможемо передати його на розгляд до парламенту”, – додав він.
Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про банківське регулювання, необхідний для початку реалізації нової програми співпраці України з Міжнародним валютним фондом.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас