СГ "ТАС" виплатила понад 332 тис. грн за договором "ЄвроКАСКО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 332 тис. грн за договором "ЄвроКАСКО"

Особисті фінанси
24
Хтось трохи перевищив швидкість, хтось когось не пропустив на перехресті, хтось завчасно загальмував, а хтось запізно – з подібними ситуаціями на дорогах фактично щодня стикається кожен автомобіліст. Нібито стандарті ситуації, дрібні порушення, але ж до яких серйозних наслідків вони можуть призвести та якими збитками обернутися!
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» автомобіль Lexus LS 450, сталася на одному з проспектів столиці. Автівка, що рухалася попереду, несподівано різко загальмувала, водій Lexus не встиг вчасно зорієнтуватися, в результаті чого сталося зіткнення. Внаслідок ДТП було серйозно пошкоджено передню частину застрахованого авто: деформовано капот, бампер, ліві крило та двері, розбито обидві блок-фари.
Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно й в повному обсязі відшкодувала власникові Lexus LS 450 завдані йому внаслідок пригоди збитки, що склали 332420 грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм страхування транспортних засобів, розрахованих на всі сегменти автовласників – з різними потребами, досвідом кермування та фінансовими можливостями. Зокрема, програма «1 зірка» передбачає покриття збитків на випадок викрадення або знищення автомобіля. За програмою «2 зірки» Страхова група «ТАС» також відшкодує автовласникові збитки в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо. В свою чергу, за програмою «3 зірки» страхувальники також можуть розраховувати на отримання виплати без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» передбачає відшкодування страховиком збитків внаслідок будь-яких пошкоджень авто.
Водночас за програмою «5 зірок» СГ «ТАС» забезпечує розширене покриття та максимальний захист фінансових інтересів клієнтів на випадок будь-яких негараздів, що можуть трапитися з авто. Ще однією безсумнівною перевагою вказаної програми є прискорена виплата страхового відшкодування. Таким чином, в рамках договору «ЄвроКАСКО» кожен автомобіліст може обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту – і це при незмінно високій якості сервісу, що відповідає європейським стандартам, та за прийнятою для нього ціною.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас