Кабмін підготує нові соціальні стандарти життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін підготує нові соціальні стандарти життя

Казна та Політика
767
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що влада повинна підготувати нові соціальні стандарти життя після жорстких карантинних заходів.
“Постановою Уряду визначено, що карантин діє до 24 квітня. Швидше за все, він буде продовжений до початку травня. І тільки тоді ми зможемо скасувати частину обмежень. Водночас ми розуміємо, що хвороба швидко не відступить. Тому повинні підготувати нові соціальні стандарти життя після жорстких карантинних заходів: розробити нові транспортні норми, норми соціальної дистанції, перебування в закритих приміщеннях та установах. На це у нас є трохи часу. І дуже важливо працювати разом”, – цитує Шмигаля пресслужба уряду за результатами селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій та міськими головами.
Він також зазначив, що спільними зусиллями всіх рівнів влади вдалося максимально знизити навантаження на медичну систему.
“Нам необхідно максимально координувати зусилля і, враховуючи світовий досвід, переходити до локальних карантинів у разі нових спалахів хвороби”, – зазначив Шмигаль.
Він також закликав міських голів продовжувати і далі працювати спільно заради добробуту співгромадян.
“Ми розробляємо окрему програму зі створення робочих місць, і тут потрібна ваша допомога. Від вас ми чекаємо на список, працівники яких робітничих професій і в якій кількості вам потрібні. Це ваша заявка на робочі руки», – додав він.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас