Участь юросіб в обігу земель і своєчасний референдум визначить кінцевий успіх реформи землі - IFC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Участь юросіб в обігу земель і своєчасний референдум визначить кінцевий успіх реформи землі - IFC

Аграрний ринок
216
Участь юридичних осіб у обігу земель і проведення своєчасного референдуму щодо участі іноземців визначить кінцевий успіх земельної реформи та її вплив на економіку України, вважає регіональний менеджер IFC в Україні, Білорусі та Молдові Джейсон Пеллмар.
IFC, член групи Світового банку, вітає прийняття закону про обіг земель українським парламентом. Це важливий крок на шляху розблокування значних інвестицій в аграрний сектор, збільшення сільськогосподарського виробництва з більшою доданою вартістю і сприяння доступу фермерів до фінансування. Однак є необхідність прийняття додаткових законодавчих актів для забезпечення прозорості та ефективності роботи ринку землі”, – сказав Пеллмар в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна”.
“Крім цього, саме реалізація участі юридичних осіб в обігу земель для посилення конкуренції, ослаблення обмежень по кількості землі для купівлі і своєчасне проведення референдуму щодо участі іноземців визначатимуть кінцевий успіх реформ і вплив її на економіку України”, – додав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас