Таскомбанк отримав від ЄІБ транш 20 млн євро для фінансування корпоративних клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк отримав від ЄІБ транш 20 млн євро для фінансування корпоративних клієнтів

Кредит&Депозит
75
Таскомбанк отримав від ЄІБ транш 20 млн євро для фінансування корпоративних клієнтів
ТАСКОМБАНК отримав 2-й транш кредиту на 20 млн євро від Європейського інвестиційного банку для субкредитування Клієнтів корпоративного бізнесу.
Перший транш позики складав 10 млн євро, повідомляє прес-служба фінустанови. Загальна сума субліміту від ЄІБ в ТАСКОМБАНКУ наразі складає 30 млн євро.
Кошти кредитної лінії від ЄІБ направляються на середньо- та довгострокове фінансування проектів тих клієнтів ТАСКОМАБАНКУ, які відповідають вимогам ЄІБ. Зокрема, це мають бути приватні підприємства (за класифікацією ЄІБ – підприємства з кількістю співробітників до 250 осіб) та компанії середньої капіталізації (з кількістю співробітників від 250 до 3000 осіб). Пріоритетними для кредитування в рамках даної програми насамперед є компанії, у статутному капіталі яких немає частки державної власності, пов’язані з розвитком приватного сектору, соціально-економічної інфраструктури, включаючи транспорт, енергоефективність та відновлювані джерела енергії, захист навколишнього середовища, інформаційні технології та засоби зв’язку, пом’якшення наслідків змін клімату та адаптацію до них.
Довідка:
АТ «ТАСКОМБАНК» — один із найстаріших комерційних банків України, заснований у 1989 році. Банк надає повний спектр фінансових послуг корпоративним Клієнтам, малому та середньому бізнесу й приватним особам. У 2004 році банк приєднався до Групи «ТАС», яка залишається однією з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. З 2019 року входить до переліку системно важливих банків. Посідає 17 місце в ренкінгу НБУ за розміром активів. Прибуток банку за 2019 рік склав понад 450 млн грн. Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) – фінансова установа, заснована у 1958 році, відповідно до статті 308 Договору про функціонування ЄС. Членами якої є держави – члени Європейського Союзу (ЄС). ЄІБ, спільно з місцевими фінансовими установами бере участь у фінансуванні програм, інвестиційних проектів, які сприяють розвитку країни, у якій вони реалізуються, та досягненню цілей політики ЄС.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас