Продажі Ford впали на 12% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продажі Ford впали на 12%

Фондовий ринок
495
Ford Motor повідомив про зниження продажів автомобілів в США у березні на 12,5% у порівнянні з минулим роком, незважаючи на те, що березень є найсильнішим місяцем продажів у першому кварталі через додаткові знижки.
«Дивлячись на квартал, усе почалося дуже добре, і березень насправді йшов дійсно непогано до 10-го числа. А потім, коли штати почали обмежувати людей у пересуванні, ми почали відчувати набагато глибший вплив», — сказав CNBC Марк Ланев (Mark LaNeve), віцепрезидент Ford з маркетингу, продажів і обслуговування в США.
За його даними, тільки третина з 3100 американських дилерів Ford тримають виставкові зали повністю відкритими для продажів. Загалом близько 50% американських дилерів Ford закрили демонстраційні зали, але мають можливість вести продажі online.
Найбільше продажі Ford знизилися на пікап F-Series — автомобиль, який найкраще продається в Америці протягом десятиліть. Продажі пікапа знизилися на 13,1% за квартал. Загалом у першому кварталі Ford продав 186,6 тис. пікапів F-серії, включно з F-150.
За той же період GM продав 143,7 тис. такого ж типу автомобілів Chevrolet Silverado, а Fiat Chrysler — 128,8 тис. пікапів Ram.
GM і Fiat Chrysler виграють конкуренцію з Ford, запропонувавши покупцям нові автомобілі у розстрочку під 0% на 84 місяці з відстрочкою платежів на 90 днів для моделей 2019 і 2020 років.
Ford з 19 березня закрив виробництва двигунів і машин в Європі на тлі загострення ситуації з COVID-19. Епідемія серйозно не вплинула на роботу заводів, проте вона створила проблеми для дилерів, постачальників і співробітників.
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас