Основні рішення ПУМБ в сфері кредитування малого бізнесу на період карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Основні рішення ПУМБ в сфері кредитування малого бізнесу на період карантину

Фондовий ринок
524
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) впроваджує ряд заходів для підтримки клієнтів сегменту малого бізнесу.
Для клієнтів, бізнес яких зазнав найбільшого впливу від введених обмежувальних заходів, банк прийматиме рішення щодо реструктуризації кредитів, зокрема перенесення погашення тіла кредиту та частини процентів на наступні 3-6 місяців рівними частинами та/або пролонгацію договорів, термін дії яких закінчується. У кожному окремому випадку банк оцінюватиме та враховуватиме ступінь впливу несприятливих факторів на бізнес і всі рішення прийматиме індивідуально згідно запиту клієнта.
Починаючи з 25 березня 2020 року і до кінця дії карантину ПУМБ скасовує нарахування пені та штрафів за несвоєчасне погашення кредиту та процентів.
Окрім дистанційних каналів обслуговування та сервісів, які банк рекомендує використовувати з метою мінімізації відвідувань відділень, в кредитуванні ПУМБ запроваджує онлайн обмін документами та підписання договорів (угод) з використанням кваліфікованого електронного підпису (крім документів, які, згідно законодавства, вимагають нотаріального посвідчення).
Виїзні перевірки бізнесу та моніторинг застави на весь період дії карантину скасовані. За необхідності, моніторинг застави може проводитись дистанційно за наданими фотографіями від клієнта.
У разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до Центру обслуговування корпоративних клієнтів (з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00), за телефонами:
- 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),
- (044) 290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів)
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас