Основні рішення ПУМБ в сфері кредитування малого бізнесу на період карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Основні рішення ПУМБ в сфері кредитування малого бізнесу на період карантину

Кредит&Депозит
119
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) впроваджує ряд заходів для підтримки клієнтів сегменту малого бізнесу.
  • Для клієнтів, бізнес яких зазнав найбільшого впливу від введених обмежувальних заходів, банк прийматиме рішення щодо реструктуризації кредитів, зокрема перенесення погашення тіла кредиту та частини процентів на наступні 3-6 місяців рівними частинами та/або пролонгацію договорів, термін дії яких закінчується. У кожному окремому випадку банк оцінюватиме та враховуватиме ступінь впливу несприятливих факторів на бізнес і всі рішення прийматиме індивідуально згідно запиту клієнта.
  • Починаючи з 25 березня 2020 року і до кінця дії карантину ПУМБ скасовує нарахування пені та штрафів за несвоєчасне погашення кредиту та процентів.
  • Окрім дистанційних каналів обслуговування та сервісів, які банк рекомендує використовувати з метою мінімізації відвідувань відділень, в кредитуванні ПУМБ запроваджує онлайн обмін документами та підписання договорів (угод) з використанням кваліфікованого електронного підпису (крім документів, які, згідно законодавства, вимагають нотаріального посвідчення).
  • Виїзні перевірки бізнесу та моніторинг застави на весь період дії карантину скасовані. За необхідності, моніторинг застави може проводитись дистанційно за наданими фотографіями від клієнта.
У разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до Центру обслуговування корпоративних клієнтів (з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00), за телефонами:
- 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),
- (044) 290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів).
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас