Microsoft перейменує і оновить Office 365 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft перейменує і оновить Office 365

Технології&Авто
829
Домашні підписки Office 365 з 21 квітня отримають назву Microsoft 365, а також включать в себе нові функції і сервіси.
Про це повідомила компанія Microsoft.
“Microsoft 365 – це еволюція Office 365, що використовує нові можливості штучного інтелекту, різноманітний контент і шаблони, а також міць хмарних обчислень для вдосконалення навичок роботи з текстом, презентаціями та оформленням”, – йдеться в документі. Передплатникам стануть доступні нові сервіси, що дозволяють зміцнювати зв’язки з близькими і зробити сімейне і дружнє спілкування простим і зручним. Нові функції почнуть виходити 21 квітня, а в найближчі місяці доступ до них поступово отримають більш ніж 38 мільйонів передплатників Office 365.
Нові рішення в складі Microsoft 365 – це додаток Microsoft Family Safety, розроблений, щоб забезпечувати безпеку сім’ї в цифровому і фізичному світі, і нові можливості Microsoft Teams. У браузері Microsoft Edge додадуться функції захисту в Інтернеті за допомогою системи перевірки паролів Password Monitor і спрощенням досліджень з функцією колекції.
Крім того, Microsoft анонсувала нову безкоштовну функцію в Skype під назвою збори (Meet Now), яка дозволяє створити відео-зустріч в три кліки — і тим, хто до неї підключається, не обов’язково входити під своїм обліковим записом і встановлювати на свій комп’ютер додаток.
Microsoft 365 був представлений в рамках конференції Microsoft Inspire в липні 2017 р. До його складу входили офісний пакет Office 365 і операційна система Windows 10, а також сервіси управління пристроями і забезпечення безпеки для захисту корпоративних даних.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас