Apple Watch Series 6 отримають Touch ID, відстеження сну і підтримку Wi-Fi 6 (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Watch Series 6 отримають Touch ID, відстеження сну і підтримку Wi-Fi 6 (фото, відео)

Технології&Авто
1032
Згідно з ізраїльським веб-сайтом the Verifier, «надійні інформатори» стверджують, що дактилоскопічний датчик Touch ID стане частиною майбутнього годинника Apple Watch поряд з іншими важливими нововведеннями. Досить дивно чути про те, що Touch ID з’явиться в майбутньому пристрої Apple, але за чутками, компанія збереже підтримку технології і в майбутніх iPhone 9 і iPhone 9 Plus.
Не повідомляється, як Touch ID буде реалізована в Apple Watch Series 6, але логічним було б рішення з підекранним сканером. Зараз Наручний годинник Apple можна розблокувати за допомогою PIN-коду або через підключений iPhone. Таким чином, підтримка Touch ID в Apple Watch Series 6 повинна усунути необхідність у введенні ПІН-коду, що значно спростить розблокування пристрою.
Apple Watch Series 6 отримають Touch ID, відстеження сну і підтримку Wi-Fi 6 (фото, відео)
Інші функції Apple Watch Series 6, як повідомляється, включатимуть розширену підтримку мереж LTE (у відповідній версії), більш ємну батарею, а також підтримку Wi-Fi 6. Вважається, що функціональні нововведення стосуватимуться відстеження сну і появи датчика кисню в крові (пульсоксиметра). Справа в тому, що зниження рівня кисню в крові нижче за певний поріг може призвести до погіршення роботи серця і мозку — годинник буде повідомляти власнику, коли відповідні показники будуть досягати небезпечного рівня.
The Verifier також повідомляє, що watchOS 7 буде сумісна з Apple Watch Series 3 і пізнішими версіями годинників, тобто компанія відмовиться від підтримки Apple Watch Series 2. Apple Watch Series 6, як очікується, будуть представлені разом з iPhone 12 у вересні.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас