Роз’яснення щодо продовження строку карток, термін дії яких закінчується в березні-травні 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роз’яснення щодо продовження строку карток, термін дії яких закінчується в березні-травні 2020 року

Кредит&Депозит
837
Шановні клієнти,
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) у зв’язку із впровадженням карантину з метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19, а також піклуючись про ваше здоров’я, продовжує обслуговування карток, чий термін закінчується в березні-травні 2020 року.
Для тимчасового продовження дії картки не потрібно йти до відділення ПУМБ, в якому ви зазвичай обслуговуєтеся. Ви можете надалі користуватися карткою, термін якої закінчився, а саме знімати кошти в банкоматах (АТМ) та розплачуватися за допомогою POS-терміналів ПУМБ та інших банків. Ми зробили усе можливе, аби картки з подовженим терміном дії приймали банкомати та POS-термінали усіх банків. Проте, деякі старіші моделі АТМ та POS можуть відмовити у проведенні транзакції. Просимо поставитися до цього з розумінням та скористатися іншим найближчим АТМ чи POS.
Термін обслуговування таких карток буде продовжено до 1 липня 2020 року. По закінченню карантину клієнтам, чий термін дії карток закінчився, потрібно звернутися у відділення ПУМБ і перевипустити картку у стандартному режимі.
Інформація стосується всіх видів карток: кредитних, дебетових (в тому числі зарплатних карток та карток для соціальних виплат).
ВАЖЛИВО! Переказ з картки на картку (Р2Р) ПУМБ чи інших банків, якщо термін дії картки закінчився, поки не можливий. Натомість ми радимо скористатися переказом з рахунку на рахунок. Номер рахунку ви можете подивитися в договорі, мобільній версії або у веб-версії ПУМБ Online
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас