Анонсовано розумний годинник Huawei Watch GT2e (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анонсовано розумний годинник Huawei Watch GT2e (фото)

Фондовий ринок
2134
Разом з лінійкою флагманських смартфонів компанія Huawei також анонсувала і нову модель розумного годинника Huawei Watch GT2e. Новинка є спортивною модифікацією моделі Watch GT2, і при цьому вона виявилася трохи дешевшою.
Модифікація Huawei Watch GT2e заснована на 46-міліметровій версії Watch GT2. Вона оснащена таким же 1,39-дюймовим AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 454×454 точок. Водночас розміри трохи зросли. Ще одним нововведенням є інтегрований TPU ремінець з отворами для поліпшеного проходження повітря. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі і має водонепроникність 5 ATM.
У годиннику використовується процесор Kirin A1, доповнений вбудованою пам’яттю ємністю 4 ГБ. Ємності батареї достатньо для 2 тижнів роботи в автономному режимі при звичайному використанні, до 30 годин при активації GPS відстеження і до 24 годин при прослуховуванні музики через Bluetooth.
Анонсовано розумний годинник Huawei Watch GT2e (фото)
Годинник Huawei Watch GT2e здатний відстежувати різні види занять спортом, в тому числі плавання і серфінг, а також аеробні та анаеробні тренування. Пристрій також здатний відстежувати показники SpO2 і VO2Max. А завдяки контролю вправ протягом тижня годинник може давати рекомендації з інтенсивності тренувань і часу відновлення. Функція Huawei TruRelax допоможе користувачеві впоратися зі стресом завдяки дихальній гімнастиці. Додатково годинник здатний відстежувати сон користувача і давати рекомендації щодо поліпшення якості сну.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас