Угорщина не буде штрафувати українців за прострочені документи під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Угорщина не буде штрафувати українців за прострочені документи під час карантину

Світ
776
В Угорщині не штрафуватимуть українців за прострочені документи на час дії карантину, введеного у зв’язку з пандемією коронавірусу.
Про це за результатами відеоконференції міністра закордонних справ Дмитра Кулеби з його угорським колегою Петером Сійярто повідомляє прес-служба МЗС України.
Зокрема, голова МЗС Угорщини запевнив, що в цей особливий період громадян України в Угорщині не штрафуватимуть за прострочені документи.
“Угорський уряд дозволив продовжити термін дії документів і віз на перебування в Угорщині на час обмежувальних заходів”, — йдеться в повідомленні.
У свою чергу Кулеба висловив подяку угорській стороні за дозвіл на транзит громадян України, які їдуть на батьківщину з інших країн ЄС.
Також в МЗС повідомили, що прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прийняв запрошення відвідати Україну після закінчення пандемії.
“Я радий отримати від мого колеги Петера Сійярто підтвердження, що прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прийняв наше запрошення і відвідає Україну. Ми з нетерпінням чекаємо на його візит. Ми домовилися, що коли пандемія коронавірусу пройде, ми зможемо разом з угорською стороною швидко узгодити дату візиту”, – заявив Кулеба.
Крім того, міністри закордонних справ України та Угорщини домовилися найближчим часом фіналізувати угоди, підписання яких очікується під час майбутньої зустрічі лідерів держав.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас