Сплатити за світло за 1 хвилину: зручне рішення ПУМБ для клієнтів YASNO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сплатити за світло за 1 хвилину: зручне рішення ПУМБ для клієнтів YASNO

Особисті фінанси
151
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO пропонують зручні рішення для сплати за електроенергію, що особливо корисно та безпечно для здоров’я під час карантину. Достатньо один раз додати свою адресу в ПУМБ Online і щомісяця витрачати менше 1 хвилини на оплату комунальних послуг.
Для користувачів ПУМБ у мобільному додатку ПУМБ Online є можливість оплачувати послуги за домашньою адресою. До своєї домашньої адреси ви можете додати послугу YASNO і сплачувати її у декілька простих кроків. Це дозволить економити час на заповненні реквізитів постачальника при виконанні оплати. Адже, при збереженні адреси лише один раз ви можете виконувати оплату таким чином постійно. Сплата за електроенергію через ПУМБ для клієнтів YASNO здійснюється без комісії.
Щоб виконати оплату, вам потрібно зробити декілька простих кроків: в додатку ПУМБ Online зайти в розділ «Послуги» та додати домашню адресу. Далі знайти необхідну послугу і вказати дані для проведення платежу. Відтепер щоразу для оплати ви натискаєте на цю послугу та проводите платіж.
Нагадаємо, що за потреби ви можете звірити розрахунки за електроенергію через Особистий кабінет на сайті yasno.com.ua.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас