Укргазбанк посилює заходи безпеки для клієнтів та співробітників під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк посилює заходи безпеки для клієнтів та співробітників під час карантину

Особисті фінанси
53
Турбота про клієнтів і співробітників залишаються головними пріоритетами для державного УКРГАЗБАНКУ, а тим більше під час карантину. Ми постійно слідкуємо за ситуацією та впроваджуємо додаткові заходи для попередження поширення коронавірусу в Україні. Тому, вже з 23 березня 2020 року, у зв’язку з посиленням обмежувальних заходів, до обслуговування у відділеннях УКРГАЗБАНКУ допускатимуться клієнти виключно у засобах індивідуального захисту – масках. Водночас, всі наші працівники, які обслуговують клієнтів, вже забезпечені захисними масками, рукавичками та іншими необхідними дезинфікуючими засобами.
«Як державному банку нам дуже важливо, щоб українці і надалі могли обслуговуватися у наших відділеннях без ризику для себе та співробітників. Також ми слідкуватимемо за тим, щоб у наших відділеннях одночасно не обслуговувалося більше 5 клієнтів. Будь ласка, просимо поставитися з розумінням, якщо ми будемо вимушені попросити вас почекати своєї черги ззовні. Чим менше людей – тим менший ризик. Також наполегливо рекомендуємо користуватися дистанційними каналами доступу на наших банківських продуктах, мінізуючи тим самим фізичне відвідування відділень, а саме: мобільним додатком «ЕКОбанк онлайн», цілодобовим контакт-центром та чат-ботами у месенджерах Facebook, Viber чи Telegram, а також Клієнт інтернет-банкінгом для юридичних осіб», – зазначив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.
Також з метою запобігання розповсюдження вірусу всі працівники та клієнти УКРГАЗБАНКУ проходять обов’язковий температурний скрінінг та дезинфекцію рук. Понад 1300 працівників УКРГАЗБАНКУ вже перейшли на дистанційну роботу для мінімізації соціальних контактів. Для всього персоналу впроваджено низку профілактичних заходів – додаткові перерви для провітрювань та дезінфікуючих прибирань, наявність дезінфікуючих засобів. Всі робочі наради у банку відбуваються виключно в онлайн-режимі.
Ми розуміємо, наскільки важливо підтримувати стабільну роботу УКРГАЗБАНКУ, особливо – тепер, і докладаємо максимум зусиль, аби наші клієнти отримували необхідні фінансові послуги вчасно та в повному обсязі. Наразі всі відділення УКРГАЗБАНКУ працюють у звичайному режимі, за виключенням відділень, що працюють в пунктах контролю через державний кордон України.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас