Працівники київських банків отримали перепустки в громадський транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівники київських банків отримали перепустки в громадський транспорт

Казна та Політика
634
Банківські робітники прирівняні до робітників критичної інфраструктури, тому також отримують спеціальні перепустки в громадський транспорт Києва в період карантину.
Про це повідомили банкіри під час круглого столу «Банківська система в умовах всеукраїнського карантину. До чого готуватись українцям?», проведеного «Фінансовим клубом» онлайн в режимі Skype-зв’язку.
«Ми отримуємо проїзні через Незалежну асоціацію банків України. І з 25 березня співробітники на громадському транспорті зможуть діставатися на роботу», – повідомив голова правління Форвард Банку Андрій Кисельов.
Голова правління банку «Глобус» Сергій Мамедов повідомив, що його банк вже отримав ці перепустки.
«Але є одна велика проблема. Для багатьох перевіряючих в громадському транспорті наявність перепустки і посвідчення співробітника банку не є підставою дозволити людині поїхати. Вони кажуть: «Ви не лікар». Потрібно публічно заявити, що банки віднесені до стратегічних підприємств, тому що інциденти трапляються», – розповів Сергій Мамедов.
А коли банк «Глобус» спробував найняти автобус для перевезення власних співробітників, то зіткнувся з тим самим обмеженням в 10 осіб.
НБУ обіцяє допомогти із врегулюванням ситуації з перепустками.
«Стосовно публічної інформації про те, що банки сьогодні працюють і мають забезпечити сервіс, ми цю інформацію поширимо. В середу у мене буде брифінг, на якому про це зазначу. До того ж потрібно, щоб місцеві чи державні органи влади цю інформацію підтвердили», – вважає перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас