Курс долара США зростає. Варто купувати техніку зараз та чи буде подорожчання? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Курс долара США зростає. Варто купувати техніку зараз та чи буде подорожчання?

Особисті фінанси
67943
Раніше повідомлялось про те, що українцям варто очікувати не лише подорожчання імпортних електротоварів та гаджетів, але й їх тимчасового дефіциту у зв`язку із ростом курсу долара США, що почався з поширенням коронавірусу та обвалом цін на світовому ринку нафти.
Виробники та ключові гравці рітейлу вже оголосили зростання цін, зокрема, на продукцію, яка виробляється у Китаї. За їх прогнозами здебільшого подорожчають дрібні гаджети, технологічно складні у виробництві аксесуари та електроніка. Вже сьогодні постачання техніки з Китаю затримується, а її дефіцит може спричинити зростання вартості деяких товарів.
Про те, яка ситуація склалась на ринку не лише нової, а й комісійної техніки, ми дізнавались у одного з учасників ринку техно-рітейлу. «Незважаючи на зростання долара, наші ціни тримаються на тому ж рівні. Більш того, саме зараз ми пропонуємо клієнтам акційні умови до кінця березня, а також надаємо додаткові знижки. Тож, якщо ви планували придбати техніку, зараз найвигідніший час зробити це за зниженою ціною»,повідомив Ігор Бабич, директор мережі комісійних магазинів техніки «Техноскарб».
Курс долара США зростає. Варто купувати техніку зараз та чи буде подорожчання?
Нещодавно у «Техноскарбі» ввели нову унікальну послугу «Гарантія на б/в техніку до 30 днів» з можливістю повернення коштів протягом 14 днів з моменту покупки, а понад цей термін можна замінити й саму техніку. Також, в інтернет-магазині на сайті є можливість придбати перевірений товар. Купуючи перевірену техніку, у клієнта є змога детально ознайомитись в описі з її характеристиками та станом ще до сплати та отримання. Менеджери-консультанти роблять додаткові фото- та відеоогляди, а також голографічне опломбування, щоб покупець був захищений і впевнений у якості товару.
У «Техноскарбі» запевняють, що ціни залишились такими ж, а всю доступну техніку можна придбати в інтернет-магазині. Онлайн-покупки — це зручно та безпечно в умовах карантину в країні, оскільки дана мережа співпрацює з різними операторами кур’єрських служб доставки. На ринку спостерігається стійкий попит на дрібну та велику побутову техніку, що пояснюється масовим переходом на дистанційну роботу багатьох підприємств. Дотримуючись карантинного режиму, у людей є необхідність у спрощенні щоденних домашніх обов’язків, а сучасні технічні новинки з цим завданням впораються ідеально.
Курс долара США зростає. Варто купувати техніку зараз та чи буде подорожчання?
Як бачимо, від різних учасників ринку надходить різна інформація, тому єдиний варіант для вигідної покупки — активне відстеження поточних цін та пропозицій в онлайн точках продажу техніки. Незважаючи на тих, хто вже підняв ціни у зв’язку зі зростанням курсу валют, у клієнта все ж є змога придбати дешеву техніку на вигідних умовах.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас