ПриватБанк запустив послугу купівлі-продажу ОВДП онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив послугу купівлі-продажу ОВДП онлайн

Фондовий ринок
5182
20 березня 2020 року ПриватБанк розширив для своїх клієнтів перелік послуг з цінними паперами, надавши можливість купувати та продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) в режимі online у веб-версії Приват24.
Про це повідомляє пресслужба банку.
Як це зробити. У розділі “Послуги” меню “Цінні папери” необхідно просто обрати ОВДП, які відповідають вашим інвестиційним потребам, заповнити необхідні параметри та підписати за допомогою ЕЦП/КЕП сформовані документи щодо відкриття рахунку в цінних паперах та придбання ОВДП.
Режим online. В Приват24 клієнти мають можливість бачити в режимі online поточні котирування ПриватБанку на продаж ОВДП, їх основні параметри випусків, отримувати інформацію щодо котирувань ОВДП на фондовій біржі, бачити залишки придбаних ними ОВДП, переглядати операції з ОВДП (виписки) за обраний період часу та контролювати свій портфель в цінних паперах, у т.ч. надходження купонних платежів та грошових коштів за погашення ОВДП.
ПриватБанк запустив послугу купівлі-продажу ОВДП онлайн

Довідка Finance.ua:

  • З 18 березня ПриватБанк проводитиме валютообмінні операції для клієнтів фізичних осіб у безготівковому форматі через мобільний банк Privat24, веб-версію Приват24 та мережу терміналів самообслуговування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас