Відповіді на часті запитання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відповіді на часті запитання

Особисті фінанси
102
Що треба знати про роботу Банку під час карантину в Україні
Чи працюватимуть відділення ТАСКОМБАНКУ в умовах карантину?
З метою попередження захворюваності серед клієнтів та працівників Банку ТАСКОМБАНК прийняв рішення змінити графік роботи відділень з 19 березня 2020 року — відділення Банку працюватимуть з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 16:00. Детальніше.
У відділеннях Банку скорочено кількість осіб, що можуть одночасно обслуговуватись, до 5 осіб. Просимо поставитися до цього з розумінням. Для проведення санітарної обробки поверхонь та провітрювання, встановлюватимуться додаткові перерви.
Радимо користуватися онлайн-сервісами для здійснення основних банківських операцій як приватним особам, так і бізнесу, а до відділень звертатися у разі крайньої необхідності. Дистанційні канали обслуговування доступні всім клієнтам у режимі 24/7:
  • для фізичних осіб — TAS2U
  • для клієнтів МСБТАС24
Які операції можна здійснити через інтернет-банкінг та мобільний додаток TAS2U?
  • Кредити (перегляд інформації та погашення)
  • Депозити (перегляд інформації та активні операції)
  • Платежі між картками різних банків
  • Валютно-обмінні операції
  • Оплата комунальних послуг
  • Платежі за реквізитами та регулярні платежі
Чи встановлюються Банком обмеження щодо зняття готівки?
Усі банкомати ТАСКОМБАНКУ працюють у звичайному режимі. Ми забезпечуємо своєчасне поповнення банкоматів готівковими коштами. Обмежень щодо суми зняття коштів не встановлюється, якщо інше не передбачено лімітами власника картки. Нагадуємо, що використання платіжних карток є більш безпечним в нинішніх умовах.
Яку суму готівки у касі можна отримати без попереднього замовлення?
У касах ТАСКОМБАНКУ без попереднього замовлення можна отримати готівку в сумі до 50 000 гривень. Рекомендуємо попередньо замовляти готівку до візиту в Банк, зателефонувавши менеджеру відділення, персональному менеджеру або до інформаційного центру Банку.
Чи можна керувати депозитом онлайн?
Всі депозитні договори зберігають свою чинність у рамках визначених термінів їх дії. Керувати коштами, наприклад, відкрити, пролонгувати чи переоформити вклад можна в онлайн-банкінгу у веб-версії чи мобільному додатку TAS2U.
Як дізнатися поточний курс гривні до іноземної валюти в Банку? Чи можна придбати іноземну валюту в касі Банку?
Інформація про поточний курс гривні до іноземних валют публікується на веб-сайті Банку, а також розміщується у відділеннях.
У зв’язку з відсутністю поставки банкнот іноземної валюти в Україну через закриття кордонів та авіасполучення із США та країнами ЄС, ТАСКОМБАНК пропонує своїм клієнтам скористатися послугою придбання валюти в TAS2U із можливістю її подальшого розміщення на строковому депозиті.
Як здійснювати платежі з рахунків у Банку?
Ви можете здійснити платежі з рахунків, відкритих у Банку в національній валюті, за допомогою онлайн-банкінгу, мобільних додатків та за допомогою платіжних систем. Здійснити валютний переказ можна у відділенні Банку або скориставшись послугою грошових переказів систем міжнародних переказів Western Union, MoneyGram, Welsend та Ria.
Як здійснити погашення кредитів в ТАСКОМБАНКУ?
Погашення кредитної заборгованості здійснюється у відділеннях Банку, в інтернет-банкінгу TAS2U або терміналах самообслуговування (ПТКС) ТАСКОМБАНК, IBOX, City24, Easypay, Flashpay. Переказом з картки на картку. Детальніше про способи погашення кредитів].pdf
Як зараховуватимуться платежі за кредитами, відкритими у Банку?
Платежі за всіма кредитами, відкритими в Банку, та кредитними картками обробляються та зараховуються у звичному режимі.
Слідкуйте за всіма новинами ТАСКОМБАНКУ на нашій сторінці facebook на та сайті.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас