Посилені протиепідемічні заходи жодним чином не вплинули на ефективність роботи Укргазбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посилені протиепідемічні заходи жодним чином не вплинули на ефективність роботи Укргазбанку

Особисті фінанси
32
Перший день в умовах суворого обмеження руху громадського транспорту та посилених заходів уряду у боротьбі з поширенням вірусу не зашкодили ефективній роботі державного УКРГАЗБАНКУ та його працівників.
Завдяки злагодженим діям керівництва банку та його колективу, усі працівники, що задіяні в критично-важливих операційних процесах, розпочали банківський день та обслуговування клієнтів вчасно, а надання банківських послуг – в повному обсязі.
З метою забезпечення безперебійного та якісного надання українцям фінансових послуг усі співробітники банку діють злагоджено, відповідально та максимально оперативно.
В усіх відділеннях, офісах та інших робочих приміщеннях банку виконуються усі вимоги МОЗ України щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції.
Також ми суттєво посилили профілактичні заходи у наших відділеннях – переважна їх більшість вже обладнана спеціальними пристроями для дезінфекції готівки.
Як соціально-відповідальна фінустанова, що дбає про здоров’я та безпеку своїх співробітників і клієнтів, ми ретельно слідкуємо за ситуацією та оперативно реагуємо на будь-які рекомендації з боку уряду та регулятора для гарантування безпеки роботи та надання банківських послуг в умовах пандемії.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас