В Android 11 з'явиться швидкий обмін файлами між телефонами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Android 11 з'явиться швидкий обмін файлами між телефонами (фото)

Фондовий ринок
925
Компанія Google випустила другу збірку Android 11 для розробників, і в своїх зауваженнях щодо підтримки і випуску технічний гігант підтвердив, що працює над AirDrop-подібною функцією для своєї мобільної платформи.
Як виявив 9to5Google, в частині заміток згадується функція для обміну файлами під назвою “Швидкий обмін”. Зараз існує проблема з цією функцією: коли вона використовується між двома пристроями Pixel 4, телефон одержувача повідомляє, що не отримав файл, навіть якщо передача пройшла успішно. Перші повідомлення про можливості спільного використання, що з’явилися в середині 2019 року, називалися “Fast Share”.
В Android 11 з'явиться швидкий обмін файлами між телефонами (фото)
І хоча в описі Google називає його так само, нещодавнє виявлення функції розробниками XDA показало, що її було перейменовано на “Nearby Sharing”. Як би це не називалося, це дасть вам можливість легко обмінюватися файлами з іншими користувачами Android в безпосередній близькості. Google ще не повідомила, коли вона випустить цю функцію, але очікується, що можливість спільного використання буде доступна і в більш старих версіях платформи.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас