У Києві відкидають можливість відкриття метро до кінця карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві відкидають можливість відкриття метро до кінця карантину

Казна та Політика
596
До кінця карантину в Україні робота київського метрополітену буде обмежена. Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.
За його словами, вчорашні заяви окремих чиновників є всього лише їхньою особистою точкою зору.
“Чи планують у Києві знову відкрити підземку? Вчора люди, які не є фахівцями, зробили заяву про часткове відновлення метрополітену. Це персональна думка цих людей. Вакцини від короновірусу в світі, на жаль, не існує… Тому скасування руху метрополітену до 3 квітня – це вимушений захід на випередження”, – підкреслив Кличко.
Він також додав, що на сьогодні багато міст світу обмежують роботу метрополітенів. Кличко додав, що з приватними перевізниками ведуть переговори.
“Немає такого транспорту, який зміг би перевезти таку кількість людей (як метро, ​​- ред.). Цим викликані великі черги на зупинках транспорту. Ми зараз ведемо переговори з перевізниками. Але, на жаль, деякі приватні компанії зменшують кількість транспорту. Я вважаю це неприпустимим”, – зазначив мер.
Нагадаємо, вчора секретар Київради Володимир Прокопів заявив, що столична влада розробляє план запуску метро з обмеженнями, щоб перевозити працівників важливих підприємств.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас