DINERO набирає обертів: досягнення компанії у лютому в цифрах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DINERO набирає обертів: досягнення компанії у лютому в цифрах

Особисті фінанси
105
Кількість користувачів, які обирають нашу компанію для оформлення швидких позик, продовжує зростати.
Лютий 2020 року приніс DINERO збільшення клієнтської активності більше ніж у два рази, у порівнянні з лютим 2019-го. Клієнтська база компанії виросла на 121%, загальний обсяг виданих позик — на 106%.
Що ж приваблює нових клієнтів?
DINERO пропонує отримати гроші просто та швидко. Від моменту, коли людина звертається до компанії за позикою, і до отримання грошей на карту зазвичай проходять лічені хвилини. У разі, коли клієнт звертається до компанії вперше – від його заявки до схвалення позики проходить не більше 15 хвилин. Для оформлення мікропозики в DINERO потрібні лише паспорт, банківська карта та доступ до інтернету. У разі відсутності останнього — клієнти завжди можуть звернутися до інформаційно-консультаційних центрів компанії, у яких їм завжди радо допоможуть оформити позику офлайн. Компанія не вимагає жодних довідок, сканів документів, застави майна або поручителів.
Клієнтоорієнтованість Dinero проявляється не лише у привабливих відсоткових ставках, постійних акціях та програмах лояльності. Нещодавно на одному з засідань Всеукраїнської Асоціації фінансових компаній Генеральний директор ФК DINERO Ілля Веселий разом із іншими представниками МФО підписав Кодекс професійної етики. Таким чином, Генеральний директор вчергове засвідчив, що фінансова компанія DINERO – відповідальний кредитор і завжди зважатиме на інтереси позичальників у всіх аспектах своєї діяльності.
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас