В Європі запрацював музичний стрімінговий сервіс Huawei Music — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Європі запрацював музичний стрімінговий сервіс Huawei Music

Фондовий ринок
514
Компанія Huawei більше не може покладатися на додатки і сервіси Google при випуску своїх смартфонів. Тому китайський гігант розробляє власні альтернативи. І однією з таких альтернатив став музичний стрімінговий сервіс Huawei Music, який нещодавно став доступним в Європі.
Повідомляється, що додаток Huawei Music вже доступний декількома мовами і повинен мати достатньо контенту. Незважаючи на те, що він ще не відповідає рівню Spotify, у нього є багато музики для користувачів. Новий сервіс є частиною HMS. Завдяки запуску власного музичного стрімінгового сервісу компанія Huawei зможе надавати покупцям її смартфонів такі самі можливості, як і раніше, навіть незважаючи на заборону США на доступ до технологій американських компаній.
Додаток Huawei Music поставляється з пристроями Huawei і Honor і доступний в AppGallery. При бажанні його можуть встановити власники Android-смартфонів інших виробників, його можна завантажити з офіційної сторінки. Якщо користувач не бажає слухати музику в потоковому режимі, він може приховати додаток в налаштуваннях і відтворювати тільки локальні музичні файли.
Крім самого прослуховування музики в потоковому режимі додаток також дозволяє створювати списки відтворення, прослуховувати станції і завантажувати музику для автономного відтворення. Крім того, є такі функції, як режим вечірки або дизайн, що індивідуально налаштовується. Вартість стрімінгової передачі музики через Huawei Music становить €9,99 на місяць.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас