За розбитий пікап Toyota СГ "ТАС" виплатила 350 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За розбитий пікап Toyota СГ "ТАС" виплатила 350 тис. грн

Особисті фінанси
57
Деформовані передні крила авто, погнуті двері та капот, розбиті лобове скло, бампер, блок-фари та решітка радіатора – такими були наслідки аварії, в яку потрапив застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Hilux на трасі в Полтавській області.
На швидкості пікап влетів у вибоїну на дорозі, внаслідок чого його винесло на узбіччя, де він врізався в стовп.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та прийняла рішення про виплату автовласникові належного страхового відшкодування в розмірі його збитків, що склали 350000 грн.
Автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» посідає лідируюче місце на вітчизняному ринку автострахування як за сумою залучених страхових премій, так і за обсягом виплачених страхових відшкодувань. За останніми даними, щодня СГ «ТАС» виплачує в середньому близько 3 млн грн відшкодувань, що є одним з найбільших показників на ринку.
Загалом за 2019 рік компанією було виплачено за укладеними договорами страхування 726,94 млн грн страхових відшкодувань, 81% яких – за договорами автострахування. Зокрема за полісами обов’язкової «автоцивілки» СГ «ТАС» минулого року відшкодувала 284,09 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 110,3 млн грн, за договорами КАСКО – 192,73 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас