Українці повернули 303 тисяч квитків на поїзди через карантин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці повернули 303 тисяч квитків на поїзди через карантин

Фондовий ринок
560
З 11 по 15 березня пасажири Укрзалізниці повернули близько 303 тисяч залізничних квитків на загальну суму 86,6 мільйона гривень.
Про це повідомляють у пресслужбі Укрзалізниці.
Там зазначають, що квитки повертають не лише на ті рейси, які було скасовано (зокрема, міжнародні залізничні рейси), але й на нескасовані напрямки.
Квитки на поїзд можна повернути через касу (готівкою) або онлайн. У разі, якщо у касі буде недостатньо готівки, то квиток «гаситься», а гроші можна буде забрати з каси протягом 6 місяців (кошти повернуть протягом 3-5 днів з моменту звернення).
«Квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн сервіси. Кошти зараховуються на карту протягом 30 календарних днів», — йдеться у повідомленні УЗ.
Там нагадують, що повертають 100% вартості квитка лише у тому випадку, якщо це квиток на міжнародний рейс, який скасували, і якщо цей квиток до станції за кордоном.
Також в УЗ зазначають, що, окрім значного обсягу повернення квитків, в Україні впав попит на нові квитки та пасажирські перевезення.
Зазначимо, що через обмежувальні заходи низка країн скасувала залізничне сполучення з Україною. Зокрема, Польща, Словаччина, Угорщина, Білорусь та Росія. Також Укрзалізниця скасувала «Поїзд чотирьох столиць» до країн Балтії.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас