США запровадили санкції проти дочірньої компанії Роснєфті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США запровадили санкції проти дочірньої компанії Роснєфті

Світ
472
США ввели санкції проти дочірньої компанії Роснєфті TNK Trading International SA. Про це йдеться в поширеній у четвер, 12 березня, заяві Управління з контролю за іноземними активами Мінфіну США (OFAC).
Америка стверджує, що “дочка” Роснєфті здійснює постачання венесуельської нафти в обхід раніше введених рестрикцій.
“Управління з контролю за іноземними активами сьогодні вводить санкції проти TNK Trading International SA за операції в нафтовому секторі венесуельської економіки. Компанія зареєстрована в Швейцарії і є дочірньою структурою Державної компанії Роснєфть. Після введення 18 лютого санкцій відносно компанії Rosneft Trading S. A. (відправку) вантажів з венесуельською нафтою стала здійснювати TNK Trading International SA в обхід санкційних заходів”, – йдеться в повідомленні.
“Сьогоднішні дії означають, що вся власність, майнові інтереси TNK Trading International SA, що перебувають на території США або контрольовані громадянами Сполучених Штатів, а також організації, якими прямо або опосередковано на 50% і більше володіють зазначені фізичні та юридичні особи, блокуються, і про них має бути заявлено в управління», — зазначили у відомстві.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас