Альфа-Банк Україна став партнером "Украгроком" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна став партнером "Украгроком"

Особисті фінанси
15
Альфа-Банк Україна запустив партнерську програму для аграріїв з компанією «Украгроком». За умовами цієї програми українські аграрії можуть скористатися кредитом на придбання засобів захисту рослин виробництва компанії «Украгроком» за пільговою процентною ставкою 0,01% річних без застави.
Альфа-Банк Україна постійно працює над розширенням вигідних умов для своїх клієнтів у придбанні якісних і ефективних засобів захисту рослин (ЗЗР). Партнерська програма з провідним виробником ЗЗР «Украгроком» – це ще один крок у цьому напрямі. Вона розрахована на агровиробників, що займаються вирощуванням зернових та олійних культур. Агропідприємствам – юридичним особам та фізичним особам банк пропонує разовий кредит на суму до 7,5 мільйона гривень, що не потребує застави. Пільгова відсоткова ставка 0,01% річних за кредитом діятиме протягом 1–5 місяця, з 6-го місяця вона становитиме 22%. Максимальний термін фінансування – 12 місяців. Кредит на суму понад 7,5 мільйона гривень видається під заставу нерухомості, транспортних засобів або обладнання.
Альфа-Банк Україна займає сильні позиції в обслуговуванні агропромислового комплексу. Основний фокус банку в роботі з клієнтами АПК з 2019 року – підтримка малого і середнього бізнесу. Завдяки глибокій агротехнічній експертизі, Альфа-Банк Україна пропонує швидку процедуру прийняття рішення і постійно розширює продуктову лінійку для максимальної зручності аграріїв.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас