Apple подала патент смартфона-книжки з гнучким дисплеєм (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple подала патент смартфона-книжки з гнучким дисплеєм (фото)

Технології&Авто
1739
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії Apple патент на «складне покриття і дисплей для електронного пристрою» (Foldable cover and display for an electronic device).
Йдеться про гнучкий смартфон у форматі книжки. Екран буде складатися всередину корпусу, що допоможе вберегти його від пошкоджень під час носіння.
Apple подала патент смартфона-книжки з гнучким дисплеєм (фото)
Для пристрою передбачено три стани: повністю закритий, повністю відкритий і проміжний. В останньому випадку користувачі зможуть розкрити гаджет на певний кут, скажімо, для перегляду відеоматеріалів.
Власне гнучкий дисплей може бути виконаний за різними технологіями. Називаються екрани LCD, OLED, AMOLED і навіть E Ink. Гнучке покриття забезпечить підтримку панелі і її захист від подряпин.
Apple подала патент смартфона-книжки з гнучким дисплеєм (фото)
Різні вбудовані сенсори зможуть визначати кут розкриття пристрою і його орієнтацію. Це дозволить відповідним чином оптимізувати користувальницький інтерфейс і змінювати режими роботи.
Не виключено, що в майбутньому Apple випустить складаний iPhone з описаною конструкцією. Втім, поки що про подібні плани компанії нічого не відомо.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас