Citroen в 2020 році випустить новий електричний хетчбек (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen в 2020 році випустить новий електричний хетчбек (фото)

Технології&Авто
1610
Citroen в 2020 році випустить на ринок шість нових моделей з електричною силовою установкою, в тому числі новий компактний електричний хетчбек, який стане заміною Citroen C4 і C4 Cactus. Про це розповіла директор з продуктів і стратегії Citroen Лоуренс Хансен.
Новий компактний електричний французький хетчбек матиме також версії з бензиновими і дизельними двигунами (поки ще від таких машин французи не готові відмовитися, незважаючи на любов до «зелених» технологій). У цьому електрокарі знайдуть застосування сучасні технології спеціальної програми Citroen Advanced Comfort.
За словами Хансен, до кінця 2020 року у продажу з’явиться електричний Spacetourer. Однак, про нього поки що немає жодних подробиць.
У нинішньому році французький автогігант також почне продавати гібридний C5 Aircross Plug-in Hybrid (він на одній електротязі зможе проїхати 54 км) і два електричні вени. Ці вени повинні використовуватися як комерційний транспорт в містах, де введено суворі екологічні стандарти.
Citroen в 2020 році випустить новий електричний хетчбек (фото)
Раніше повідомлялося, що до 2025 року всі моделі Citroen будуть тією чи іншою мірою електрифіковані. Мова йде як про електрокари, так і про гібриди.
Citroen в 2020 році випустить новий електричний хетчбек (фото)
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас