На тлі епідемії коронавірусу з китайського AppStore видалили гру Plague Inc — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На тлі епідемії коронавірусу з китайського AppStore видалили гру Plague Inc

Фондовий ринок
504
Аpple видалила з китайської версії свого магазину додатків AppStore гру Plague Inc., в якій гравці повинні знищувати людство, створюючи і розвиваючи смертельні інфекційні хвороби.
Як повідомляє PocketGamer, Apple повідомила про це творців Plague Inc. – студію Ndemic Creations. Контент гри був визнаний китайськими відомствами з кібербезпеки «незаконним». У Ndemic при цьому не знають, чи пов’язане видалення гри з епідемією коронавірусу COVID-19. Водночас в студії підкреслили, що освітню цінність Plague Inc не раз визнавали профільні організації, такі як Центр з контролю і профілактики захворювань США.
У студії заявили, що хочуть знайти спосіб повернути Plague Inc китайським гравцям. Компанія шукає можливість вийти на контакт з профільними китайськими відомствами і дізнатися конкретну причину видалення. В кінці січня повідомлялося, що Plague Inc. оновила свій рекорд з одночасної кількості гравців в Steam. За три дні показники відвідуваності гри збільшилися в чотири рази. Інтерес до гри очевидно зріс на тлі спалаху в Китаї нового коронавірусу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас