Підсумки 2019 року, корпоративно-інвестиційний банкінг та розвиток кредитування корпоративного сектору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підсумки 2019 року, корпоративно-інвестиційний банкінг та розвиток кредитування корпоративного сектору

Кредит&Депозит
51
Підсумки 2019 року, корпоративно-інвестиційний банкінг та розвиток кредитування корпоративного сектору. В ТАСКОМБАНКУ презентували стратегію подальшого розвитку бізнес-клієнтам
Підсумки 2019 року, корпоративно-інвестиційний банкінг та розвиток кредитування корпоративного сектору
24 лютого 2020 року в готелі REDISSON BLU HOTEL відбулась традиційна щоквартальна бізнес-зустріч клієнтів VIP-корпоративного та Private бізнесу з акціонером і командою ТАСКОМБАНКУ. Неформальний характер подібних зустрічей – невід’ємна частина складової роботи Банку з VIP-клієнтами, завдяки чому вдається побудувати довірчі відносини, краще дізнатися про потреби клієнтів, отримати зворотній зв’язок про якість послуг, що надаються.
АТ «ТАСКОМБАНК» продовжує укріплювати ринкові позиції й за результатами 2019 року увійшов до трійки найприбутковіших банків з приватним капіталом. Акціонер АТ «ТАСКОМБАНК» — Сергій Тігіпко — зазначив, що прибуток ТАСКОМБАНКУ за минулий рік перевищив 450 млн грн, а Групи ТАС — 2,45 млрд грн.
Банкір планує подальший активний розвиток Групи ТАС, адже переконаний, що в Україні дуже хороший та перспективний ринок для розвитку бізнесу. «Саме тому Група ТАС, частиною якої є ТАСКОМБАНК, активно кредитує реальний сектор економіки, підтримуючи підприємців та покращуючи інвестиційний клімат країни», — підкреслив С. Тігіпко.
Говорячи про основні напрямки розвитку ТАСКОМБАНКУ в 2020 році, С. Тігіпко акцентував увагу на створенні корпоративно-інвестиційного банкінгу, посиленні напрямку кредитування корпоративного бізнесу, розвитку Private banking та формуванні міцної платформи для фінансування стартапів. Також розповів про своє бачення щодо змін в економіці країни та нових законотворчих ініціатив.
«Ми будуємо надійний банк і допомагаємо нашим клієнтам зрощувати їх бізнес», — підкреслив Володимир Дубєй, Перший Заступник Голови Правління. Він зазначив, що в 2019 році ТАСКОМБАНК увійшов до переліку системних банків країни, а це свідчить про надійність та стабільність установи для корпоративного сегменту. Досягнення Банку відзначили й провідні фінансові видання: за підсумками рейтингу «50 Провідних Банків України 2019» Банк увійшов до ТОП-10, в номінації «Народний банк» FinAwards-2019 отримав друге місце та визнаний Банком №1 з E-Commerce в Україні за результатами дослідження міжнародного клубу «Банкір». Також В. Дубєй зауважив, що у поточному році Банк пройде стрес-тестування разом із іншими 15 банківськими установами країни, які визначив НБУ. За його словами, у поточному році Банк запропонує альтернативні продукти для сприяння подальшого зростання бізнесу партнерів, а також оновить ставки за кредитами та депозитами.
Анатолій Кухарчук, Заступник Голови Правління, зробив короткий огляд макроекономічних показників, зазначивши, що у поточному році очікується зростання середньої заробітної платні, залучення іноземних інвестицій та зміцнення золотовалютних резервів країни. Також він підкреслив, що важливим чинником розвитку кредитування може стати зниження облікової ставки НБУ (прогноз 8%). Це відкриє доступ бізнесу до більш дешевих кредитних ресурсів та розширить коло клієнтів, які зможуть отримати фінансування для розвитку бізнесу.
Іван Альмяшев, Заступник Голови Правління, проінформував про модифікацію бізнес-моделі НБУ та про основні вимоги регулятора до Банку, його капіталу та показників. Також запевнив, що установа має досить високі показники декапіталізації (у 1,5 рази вище за необхідний рівень), щоб успішно пройти стрес-тестування у 2020 році. Ажіотажний попит на ринку ОВДП, який спостерігався в 2019 році, за словами Івана Альмяшева, сходить нанівець, і темпи зростання вкладень нерезидентів в ОВДП значно знизилися в міру зниження ставок і обмеженої пропозиції з боку Міністерства фінансів.
Ексклюзивно про майбутні зміни, пов’язані з прийняттям Закону 1210 «Про вдосконалення адміністрування податків», розповів спеціально запрошений експерт і партнер банку — Семен Ханін, управляючий партнер Юридичної Компанії «АМБЕР». Він дав загальне уявлення про трансформації в законодавчому полі та закликав присутніх підготувати бізнес до змін, щоб успішно функціонувати у нових умовах.
Вже традиційно команда VIP Корпоративного бізнесу та Private banking ТАСКОМБАНКУ підготувала новий випуск журналу, присвячений агропромисловості. На сторінках видання представники бізнесу, влади та експерти Банку у сфері агропромислового комплексу висловили свої думки щодо подальшої діяльності в нових умовах, адже аграрна тема нині залишається однією з найактуальніших на ринку.
Наприкінці зустрічі кожен гість отримав приємний та смачний подарунок від партнера – компанії «ТАСБІО». Крафтової компанії, що спеціалізується на розведенні буйволів і виготовленні нішевих продуктів харчування з молока буйволиць.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас