Кабмін призначив нового заступника міністра економіки, який буде відповідати за аграрний напрямок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін призначив нового заступника міністра економіки, який буде відповідати за аграрний напрямок

Казна та Політика
305
Заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства призначено ексголову Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Сергія Глущенка.
Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов у Facebook. “Кабінет Міністрів 26 лютого призначив Сергія Глущенка на посаду заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України», – написав він.
Милованов уточнив, що в Мінекономіки «разом з Тарасом Висоцьким Глущенко відповідатиме за напрямок і координацію діяльності в напрямку агро». Міністр зазначив, що Глущенко має понад 10 років спеціалізації в питаннях реформування відносин у різних сферах сільського господарства, системи безпеки харчової продукції, державного контролю, ліцензування та дозвільної системи. Тривалий час спеціалізується на питаннях дерегуляції та євроінтеграції. Глущенко має майже 10 років досвіду роботи на юридичних посадах у міжнародній фінансовій корпорації (IFC) (Група Світового банку), а також у проєктах технічної допомоги Україні з боку ЄС.
З липня 2015 року по січень 2016 року Сергій Глущенко очолював Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас