Стала відома дата презентації нових флагманських смартфонів OPPO (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стала відома дата презентації нових флагманських смартфонів OPPO (відео)

Фондовий ринок
386
Через спалах коронавірусу організатори скасували профільну виставку MWC 2020 року, багато виробників смартфонів змушені були переглянути свої плани щодо презентації нових пристроїв.
“Компанія OPPO вирішила влаштувати світову презентацію своєї нової флагманської серії 5G-смартфонів Find X2 в рамках онлайн-трансляції в сервісі YouTube. Сама презентація проходитиме 6 березня об 11:30 за Київським часом”, – йдеться в повідомленні. Як зазначають у прес-службі компанії, створенню серії Find X2 передували дослідження і розробки, в які були вкладені суттєві ресурси. Крім того, в процесі створення нових смартфонів компанія вивчала відгуки споживачів про власну продукцію. І багато цих відгуків були враховані. Компанія поки не розкриває повні технічні характеристики смартфонів серії OPPO Find X2.
Однак нам обіцяють екран, при розробці якого особливу увагу було приділено роздільній здатності, частоті оновлення, передачі кольору і широкому динамічному діапазону. Крім того, серія Find X2 пропонує флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 865 і підтримку зв’язку 5G. Нарешті, виробник повідомляє про “датчик зображення, що налаштовується” і передові технології.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас