Ericsson допоможе Україні прискорити розвиток телекомунікаційної індустрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ericsson допоможе Україні прискорити розвиток телекомунікаційної індустрії

Фондовий ринок
324
Міністерство цифрової трансформації України (Мінцифри) сьогодні оголосило про підписання меморандуму про співпрацю зі шведською компанією Ericsson, що спеціалізується на випуску телекомунікаційного обладнання.
Сторони співпрацюватимуть у напрямку розвитку інфраструктури інтернету – як проводового, так і мобільного, включаючи розширення покриття 4G (LTE-Advanced) і впровадження зв’язку наступного покоління 5G (в останній раз нам обіцяли запуск комерційних мереж мобільного зв’язку п’ятого покоління у 2022 році).
Як повідомляється, Ericsson і Мінціфри має намір використовувати досвід країн-лідерів (таких як США, Південна Корея і Китай), щоб прискорити розвиток телекомунікаційної індустрії в Україні. Зокрема, для цього буде створено спеціальну робочу групу, куди увійдуть фахівці Ericsson (як з локальних офісів, так і іноземних) і представники Мінцифри. Зі свого боку Ericsson надасть міністерству необхідну технічну експертизу в сфері розвитку мобільного та фіксованого інтернету, а також забезпечить консультаційну та інформаційну підтримку з питань еволюції систем мобільного зв’язку, частотної стратегії і ліцензійної політики.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас